h

SP Overijssel

11 juli 2019

SP-onderzoek naar de nieuwe stadsdienstregeling in Stadshagen

Foto: SP Zwolle / SP'ers doen onderzoek naar de nieuwe stadsdienstregeling op 11-6-2019.

De SP Zwolle en de SP Overijssel doen onderzoek naar hoe tevreden busreizigers zijn over de nieuwe stadsdienstregeling. Wilt u deelnemen aan ons onderzoek? Klik dan op deze link! Lees verder voor meer informatie over deze actie.

Lees verder
16 juni 2019

SP start onderzoek naar busvervoer in Zwolle

Foto: SP Zwolle / SP-fractievoorzitter Harry Broekhuijs in gesprek met bewoners van het Hoge Huis op 11-6-2019.

De SP doet onderzoek naar wat mensen vinden van de nieuwe stadsdienstregeling in Zwolle. Wil jij deelnemen aan dit onderzoek? Klik dan op deze link. Alvast bedankt voor je deelname! Lees verder voor meer informatie over deze acie.

Lees verder
21 februari 2015

Campagnedag statenverkiezingen eindigt in Zwolle

Foto: Maarten Hulstijn

De start van de SP-campagne voor de verkiezingen voor Provinciale Staten in Overijssel eindigde vandaag bij het provinciehuis in Zwolle. SP-lijsttrekker William van den Heuvel plakte een verkiezingsposter op het bord tegenover het provinciehuis.

Lees verder
24 november 2014

Harry van Bommel in debat 'Jihadisme in de wereld'

SP-Kamerlid Harry van Bommel gaat in debat met SGP-Kamerlid Kees van der Staaij over het toenemende jihadisme in de wereld.  Dennis Pastoor zal namens Stichting Open Doors aanwezig zijn bij het debat.

Lees verder
5 februari 2014

Buslijn 40 blijft rijden

Gedeputeerde Kok heeft vandaag in de commissievergadering een toezegging gedaan aan SP-Statenlid Marianne Breedijk dat buslijn 40 van Zwolle naar Steenwijk gewoon blijft rijden en niet ter discussie staat.

Lees verder
2 juli 2011

SP deelt OV-chips uit

OV-chips

Vandaag heeft de SP op het station van Zwolle zakjes “OV-chips” uitgedeeld. Nu de strippenkaart -tegen de zin van de SP- is afgeschaft roept de partij mensen op hun problemen en klachten te melden via het meldpunt op www.ovchipleed.nl.

Lees verder
13 januari 2011

Ook SP heeft Zwolse kandidaat voor Eerste Kamer

De Zwolse burgemeester Henk-Jan Meijer (VVD) gaat uit eigen stad concurrentie krijgen bij zijn kandidatuur voor de Eerste Kamer. De SP heeft namelijk de Zwolse fractievoorzitter Tjitske Siderius op nr. 20 op haar kieslijst voor de Senaat gezet.

Lees verder
10 januari 2011

In gesprek... Frank Futselaar en Emile Roemer

Frank Futselaar en Emile Roemer
Tijdens een goed bezochte bijeenkomst in Hengelo, zijn Frank Futselaar en Emile Roemer met elkaar in gesprek gegaan over het belang van de statenverkiezingen. Lijsttrekker Frank Futselaar hierover: “Terwijl de meeste gemeenten bezuinigen op sociaal beleid, bulkt de provincie van het geld. Het zal voor ons de prioriteit zijn om dat te veranderen. De tijd van inzetten op dure prestigeprojecten in Overijssel is wat ons betreft voorbij”

Lees verder
28 december 2010

Zwolse SP-er Futselaar lijsttrekker statenverkiezingen Overijssel

Frank Futselaar
Het Zwolse SP-raadslid Frank Futselaar zal de SP-lijst voor de Provinciale Staten van Overijssel aanvoeren. De regionale afgevaardigden van de SP hebben hem unaniem tot lijsttrekker benoemd.

Lees verder
10 september 2010

Behoud de strippenkaart

Deze week kwam het bericht dat de provincie Overijssel en de Regio Twente de strippenkaart per 18 november willen afschaffen. Het idee is om de OV-chipkaart op deze datum volledig in te voeren. De SP in Overijssel is woedend. "Het afschaffen van de strippenkaart heeft verstrekkende gevolgen voor reizigers en het is dan ook onverantwoord om deze op korte termijn te schrappen zonder het democratische toezicht dat bij een dergelijk besluit past.", aldus Gezina van der Ven, statenlid SP Overijssel.


Lees verder

Pagina's

U bent hier