h

Werknemers winnen bij Plukon

25 mei 2021

Werknemers winnen bij Plukon

Foto: SP Zwolle / SP'ers met de FNV bij Plukon aan de poort.

De werknemers van Plukon hebben een nieuwe cao! Ze krijgen onder andere 2,5% loonsverhoging en werknemers mogen 3 jaar vervroegd met pensioen. Dat is zeer terecht en hard nodig, want werken bij Plukon is zwaar. Doordat de werknemers samen met de FNV in actie kwamen, hebben ze deze verbetering voor elkaar gebokst. Gefeliciteerd! 

De kampioenen van Plukon hebben laten zien dat actievoeren werkt! En meer actievoeren werkt nog beter. De SP Zwolle volgt de ontwikkelingen bij Plukon op de voet en wij houden in de gaten of deze nieuwe cao ook echt zorgt voor verbeteringen op de werkvloer. Werk jij bij Plukon en wil je (anoniem) in contact komen met de SP? Klik dan op deze link.

Dat komt later. Nu is de nieuwe cao een grote overwinning en dat mag worden gevierd! Shout out naar alle werknemers van Plukon: gefeliciteerd met jullie overwinning!

Foto: SP Zwolle / Afdelingsvoorzitter Robert brengt een bosje bloemen om de overwinning te vieren.

 

U bent hier