h

Pensioentour door Zwolle met buschauffeur Harry

14 juli 2022

Pensioentour door Zwolle met buschauffeur Harry

Foto: SP Zwolle / Een bus vol SP'ers en een superongemakkelijk kijkende personeelsmanager van Keolis

Na 41 jaar trouwe dienst stopte buschauffeur Harry van Kampen met werken bij Keolis. Tegen zijn zin, want door de afbraak van ons pensioenstelsel krijgt Harry pas over 1,5 jaar pensioen. Harry wil niet weg, maar wordt weggestuurd door Keolis! Daarom gebruikte Harry zijn afscheid om met SP'ers actie te voeren voor een eerlijk pensioen voor iedereen. Lees hier het krantenartikel over Harry's pensioengat.

In de middag verzamelden SP'ers zich voor de poort van Keolis aan de Hessenpoort met spandoeken en een grote opblaaspop. Daarna reed Harry zijn laatste busrit door Zwolle en hij stopte bij bushaltes om Zwollenaren te verrassen met live muziek van SP-huisband Spic 'n Span en om flyers uit te delen over een eerlijk pensioen. Lees meer over een eerlijk pensioen.

Foto: SP Zwolle / Buschauffeur Harry en Spic 'n Span voor het provinciehuis in Zwolle

Werkende mensen moeten steeds langer doorwerken en krijgen in verhouding steeds minder pensioen. Terwijl het geld tegen de plinten klotst en directieleden van pensioenfondsen zichzelf tot 4 x het salaris van de
minister-president betalen. Van ons pensioengeld! Dit is asociaal en oneerlijk. Er is genoeg geld voor een eerlijk pensioen vanaf 65 voor iedereen. Daarom organiseert de SP pensioenbijeenkomsten door het hele land en op 30 september ook in Zwolle. Klik op deze link voor meer info en om je aan te melden voor de pensioenbijeenkomst.

Reactie toevoegen

U bent hier