h

Bevrijdingsfestival blijft voor iedereen

10 november 2022

Bevrijdingsfestival blijft voor iedereen

Foto: SP Zwolle / SP'ers verzamelen handtekeningen op het Bevrijdingsfestival

In mei was er sprake van dat vanaf volgend jaar entree betaald zou moeten worden voor het Bevrijdingsfestival. Dankzij actie van de SP en bezoekers blijft het Bevrijdingsfestival toch gratis! 

Brammert Geerling, fractievoorzitter van de SP in de Zwolse gemeenteraad: "Op Bevrijdingsdag vieren we de vrijheid - en vrijheid is voor iedereen, anders is het geen vrijheid. Daarom moet het Bevrijdingsfestival altijd gratis blijven, zodat iedereen mee kan doen." 

De SP kwam in actie en verzamelde honderden handtekeningen van bezoekers van het Bevrijdingsfestival. In de gemeenteraad zette de SP het gemeentebestuur onder druk om het festival gratis te houden - en met succes! Actievoeren werkt!

Klik hier voor het nieuwsartikel van RTVOost.

Reactie toevoegen

U bent hier