h

Tjitske Siderius: tegen langstudeerboete en leerfabrieken

31 augustus 2012

Tjitske Siderius: tegen langstudeerboete en leerfabrieken

Debat Windesheim met Tjitske Sideruis

Tijdens het Windesheim-debat in de Bruisweek heeft SP-kandidaat Tjitske Siderius een pleidooi gehouden tegen de langstudeerboete en de invoering van een leenstelsel en voor kleinschaligheid in het onderwijs.

Debat Windesheim met Tjitske Sideruis

In het debat, waarbij de meeste politieke partijen vertegenwoordigd waren, kwamen vooral zaken die studenten aangingen aan de orde. Het blijkt dat zowel studenten als personeel uit het onderwijs zich vooral erg druk maken over de langstudeerboete, waar de SP zich altijd tegen heeft verzet. Siderius wil daarnaast dat de jeugdwerkloosheid wordt bestreden door extra investeringen in de economie, zoals ook in het SP-verkiezingsprogramma staat.

ROOD Zwolle overvalt collegezalen Windesheim
ROOD Zwolle: actie studiefinanciering groot succes!
SP positief ontvangen in Zwolle Zuid
SP op straat in Holtenbroek
Tjitske Siderius op lijst Tweede Kamer
SP op het station Zwolle

U bent hier