h

Nieuws uit 2016

21 december 2016

Weer buurten voor het zorgfonds

Foto: SP

Zaterdagmorgen is de SP Zwolle weer gaan buurten in de Pierik. Om steun te vragen voor het Nationaal ZorgFonds en uiteraard om een praatje te maken met de inwoners in deze wijk.

Lees verder
9 december 2016

Laat zwerfjongeren niet in de kou staan

De SP in Zwolle is bezorgd over de situatie dat er te weinig opvangplekken voor zwerfjongeren in de stad lijken te zijn. De partij wijst op de kwetsbare situatie van deze groep en dringt bij het college aan op maatregelen.

Lees verder
8 december 2016

Zorgen over passend onderwijs in Zwolle

De Zwolse SP maakt zich zorgen over de invoering van het passend onderwijs in Zwolle. Aanleiding hiervoor is een advies van de Onderwijsraad en de reactie van de Zwolse scholen hierop. De SP is bang dat doordat scholen in Zwolle allemaal alle vormen van ondersteuning willen aanbieden, de kwaliteit van de ondersteuning achteruit gaat. In schriftelijke vragen vraagt de SP het college om regie.

Lees verder
7 december 2016

Harry van Bommel in debat in Zwolle

SP-kamerlid Harry van Bommel zal vrijdag 9 december in debat gaat met Thierry Baudet van het Forum voor democratie. Onderwerpen zullen onder andere zijn Europa, de rol van de NAVP en internationale betrekkingen. Locatie: Dominikanenklooster, Assendorperstraat 29. Aanvangstijd: 20.00

Lees verder
19 november 2016

SP in gesprek bij Driezorg

Zaterdag 19 november gaan SP-activisten onder leiding van SP-raadslid Sandra Drost in gesprek met personeel, werknemers en bezoekers bij de Driezorg-instelling de Rivierenhof in de Aa-landen in Zwolle. Aanleiding is de aanhoudende zorgwekkende berichtgeving over Driezorg.

Lees verder
19 november 2016

Zorg dat je erbij bent!

Het Nationaal ZorgFonds, een initiatief van de SP, is inmiddels het gesprek van de dag onder vele mensen. In nieuwsprogramma's wordt gesproken over het onrechtvaardige eigen risico in de zorg. Wetenschappers en economen doen hun best om hetzij de marktwerking in de zorg te bestrijden, of angstvallig toch maar een beetje te verdedigen.

Lees verder

Pagina's

U bent hier